HAZIRLIK OKULU

Üniversitemiz ilgili üniversiteler ve yurtdışındaki diğer yüksek öğretim kuruluşları ile akademik anlaşmalar gerçekleştirmeye ve bu anlaşmalar neticesinde öğrenci ve akademisyen değişim programına yönelik bir politika izlemektedir.

Bahar 2020 Akademik Dönemi Akademik Burs Başvuruları

Sevgili öğrencilerimiz ; ilk akademik yılını, en az 10 dersle tamamlayan ve genel not ortalaması (CGPA) 3.50 nin üzerinde olan öğrencilerin BAHAR 2020 Akademik dönemi akademik burs başvuruları  20 Ocak  –  3 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular öğrenci işlerinden alacakları formla  ve/veya internetten kayit@gau.edu.tr adresinden mail aracılığı ile başvuru yapılabilir.(maille başvuran öğrencilerinin konfirme almaları önemle rica olunur. Aksi halde başvurları geçersiz kabul edilecektir.) İlgili burslar dönemseldir.