GAÜ’den Küresel Eğitimde 7 Yıl Kesintisiz Burs Fırsatı

GAÜ'DEN

GAÜ’den Küresel Eğitimde 7 Yıl Kesintisiz Burs Fırsatı

Girne Amerikan Üniversitesi akademik programlarına ÖSYM bursu ile yerleştirilen öğrencilerin burslarının 7 yil kesintisiz devam edeceğini açıkladı.

ÖSYM bursu ile yerleştirilen öğrencilere sağlanan burslar hazırlık programı da dahil olmak üzere yalnızca eğitim ücretini kapsıyor. GAÜ yetkilileri tarafından yapılan açıklamada öğrenim bursu, hazırlık programı dahil öğrencinin üniversitede öğrencilik haklarından yararlandığı sürece akademik başarıdan bağımsız olarak kesilmeyeceği vurgulandı. Bursların lisans programlarında 7 yıl, önlisans programlarında ise 5 yılı kapsadığı belirtildi.

Yatay Geçişte Burs Hakkı Devam Ederken Kıtalararası Küresel GAÜ Kampüslerinde Geçerli Olacak

Girne Amerikan Üniversitesi belirlediği programlar arasında içinde yatay geçiş yapan ÖSYM burslu öğrenciler, yatay geçiş yaptıkları programda ÖSYM bursundan aynı oranda yararlanacak.

GAÜ’nün tüm öğrencilerine sunduğu küresel eğitim fırsatlarının yanında kesintisiz burs fırsatıyla ilgili ayrıntılı bilgi için www.gau.edu.tr ile Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Öğrenci İşlerine (0392) 650 20 00 nolu telefondan 1205 - 1179 - 1187 - 1185 - 1221 dahili hat üzerinden ulaşılabileceği vurgulandı.

KKTC Uyruklu Öğrenci Adayları Burs ve Giriş Sınavı Başvuruları Devam Ediyor

Girne Amerikan Üniversitesi’nin KKTC uyruklu öğrenci adaylarına yükseköğretim’de 27. yılına özel burslar vereceği 2012-2013 akademik yılı burs ve giriş sınavının başvuruları devam ediyor.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te 2 Haziran 2012 Cumartesi günü saat 10.00’da düzenlenecek giriş ve burs sınavı ile öğrenci adayları %50’den başlayarak tam burslu eğitim hakkı kazanarak Girne Amerikan Üniversitesi’nin Kıtalararası Kampüsleri İngiltere, Singapur ve ABD Kampüsleri ile Türkiye Yerleşkesinin ilk eğitim binasında dönemsel öğrenim hakkı da kazanacak.

Konuyla ilgili GAÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından yapılan açıklamada KKTC uyruklu öğrencilere yönelik burs ve giriş sınavına girmek isteyen adayların kimlik kartlarının fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf, lise diploma fotokopisi ile sınava giriş kaydı için Girne Kampüs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurmaları gerektiği ifade edildi. Sınav giriş ücreti 20 TL olarak açıklanırken sınav başvurularının 1 Mayıs 2012 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edeceğinin altı çizildi.