İŞLETME FAKÜLTESİ

Günümüzün hızla değişen ekonomik ve teknolojik gelişmeler ışığında sektörün nabzını tutabilecek uzmanları ve yönetici adaylarını yetiştirme hedefine bağlı olarak hazırlanan programdaki dersler uluslararası öğretim üyelerimiz tarafından verilmektedir. Amacımız öğrencilerimizi evrensel değerlere, yönetim ve liderlik sorumluluğuna sahip, verimli, kendine güvenli, karar verme gücüne sahip, İngilizce diline hakim, işletme yöneticisi olarak yetiştirmek; mezuniyet sonrasında küresel rekabet ortamında etkili bir biçimde görev almaya hazırlayacak kalitede bir eğitim ve öğretim vermektir.

2019-2020 Güz Dönemi Vize Sınav Giriş Kartlarının Dağıtımı

Değerli Öğrencilerimiz,

2019-2020 Güz Dönemi Vize Sınav Giriş Kartlarının dağıtımı 13/11/19 tarihi itibarı ile başlamıştır.

14/11/19 Perşembe 17:00 a kadar Fakülte Sekreterlerinden sınav giriş kartları teslim alınması gerekmektedir. Fakülte sekreterliklerinde sınav giriş kartı olmayan öğrenciler Öğrenci Muhasebesi ile iletşime geçmleri gerekmektedir.

15/11/19 Cuma günü Resmi Tatil olması sebebi ile , 16/11/19 Cumartesi Günü Fakülte sekreterliklerinde sınav giriş kartı olmayan öğrencilere sınav giriş kartının dağıtımı için Öğrenci Muhasebe Bölümü 08:30 – 12:30 arası açık olacaktır.