LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ

Haberler

GAÜ'DEN

KKTC UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN, GAÜ PEDAGOJİK FORMASYON 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

SON BAŞVURU 26 ŞUBAT 2018 PAZARTESİ

 

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 2017-2018 Akademik yılı Bahar dönemi, Pedagojik        Formasyon başvuruları devam ediyor.

Konuyla ilgili GAÜ Öğrenci İşleri daire Başkanı Zerin Gürler’in yaptığı açıklamaya göre, 2017-2018 Bahar Akademik dönemi Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifikası başvurularının 26 Şuabt 2018 Pazartesi gününe kadar kabul edileceğini belirtti. Bu akademik döneme göre yalnızca KKTC Uyruklu; mezun ve son sınıf öğrencilerin başvuru yapabileceği vurgulandı.

 

Genel başvuruları uygun görülen adayların, www.gau.edu.tr adresinden duyurulacağı belirtilen açıklamada, uygun görülen adayların 26-28 Şubat tarihleri arasında, internet üzerinden ya da GAÜ Öğrenci İşleri ofisinden kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecekleri belirtildi.

 

Başvuru için gerekli belgelerin, mezun öğrenciler için; Başvuru Dilekçesi, KKTC Kimlik Kartı Fotokopisi, Transkript, Lisans Diploması ( Mezuniyet Belgesi) olduğu, son sınıf öğrencileri için ise; Başvuru Dilekçesi, KKTC Kimlik Kartı Fotokopisi, Transkript ve Öğrenci Belgesi olduğu ifade edildi. Başvuru için evrakların, kayit@gau.edu.tr adresine gönderilebileceği belirtilen açıklamada, ayrıntılı bilgi ve detayların ise, www.gau.edu.tr adresi ve info@gau.edu.tr adresinden alınabileceği bildirildi.