SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

15  ve 16 EKİM TARİHLERİNDE MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

15 ve 16 EKİM TARİHLERİNDE MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

• 12 Ekim 2020, Pazartesi    günü cübbelerin dağıtımına Tecno park alanında Grup numaralarına göre dağıtılmaya başlanmıştır. Grup numarası Cübbe Teslim Kartının üzerinde yer almaktadır. Teslim sırasında Kimlik ibrazı zorunludur.
  • Pazartesi günü cübbesini teslim alamayacak olan mezunların katılımını bildirmesi ve cübbesini ne zaman alabileceği konusunda mezun@gau.edu.tr ye acilen mail göndermeleri  önemle rica olunur.
  • 14 Ekim Çarşamba   günü saat 16:00 da Specturumda fotograf çekimi ve genel prova gerçekleşecektir.  Öğrencilerin cübbeleriyle zamanında gelmeleri ve toplu fotoğraf çekimi olacağından uygun giyinmesi rica olunur.
  • Fakülteler bazında Tören katılım günleri ve saatleri web sayfamızda ayrıca duyurulacaktır.