SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

2019 GÜZ DÖNEMİ | BÜTÜNLEME SINAVI DUYURUSU VE UYGULAMA ESASLARI

1. Girne Amerikan Üniversitesi Önlisans ve Lisans öğrencileri, 2019 GÜZ dönemi  Akademik yarıyıllarında almış oldukları “F” notları için Bütünleme Sınavlarına girme hakkına sahiptirler. Final sınavına girme hakkı kazanamamış öğrenciler bütünleme sınavına da giremeyeceklerdir.
  2. Ders notu No Grade “NG” ve/veya Withdrawn “W” olanlar için bütünleme hakkı verilmeyecektir.
  3. Ders notu Incomplete “I” olan öğrenciler için ayrıca telafi sınavı açılmayacak, bütünleme sınavına girebileceklerdir.
  4. Uygulamalı, proje bazlı, atölye ve stüdyo çalışmaları ile değerlendirilen ve  yazılı finali olmayan derslerde bütünleme sınavı uygulanmayacaktır.
  5. Bütünleme sınavında alınan not ilgili dersin genel notuna değil sadece Final sınavı notu yerine geçecektir.
  6. Bütünleme sınavlarına başvurup herhangi bir gerekçe ile katılmayan öğrencilere ek sınav hakkı verilmeyecektir ve ilgili dersten başarısız  sayılacaklardır.
  7. Bütünleme sınavı sonucunda başarılı olunan dersler, öğrenci not dökümünde (Transcript) ayrıca belirtilecektir.
  8. Bütünleme sınavları için başvurular 17 OCAK-21 OCAK tarihleri arasında Fakülte sekreterlerliklerine yapılacaktır. Başvurular şahsen ve/veya internet üzerinden yapılabilecektir.  Geç başvurlar kabul edilmeyecektir.
  9. Bütünleme sınavları 22 Ocak-24 OCAK tarihleri arasında yapılacaktır.
  10. Sınava giriş kartı ibraz edilmelidir.

Başvuru için;

Sınava katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

16.01.2020