GAÜ Başariya Doymuyor

GAÜ Başariya Doymuyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Masatenisi Takımı geçtiğimiz günlerde gerçekleşen turnuvada rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu.

KKTC Masatenisi Federasyonunun düzenlediği Yıltan MUSLU Ferdi Gençler şampiyonasında takım olarak İbrahim Tekdoğan, Cemal Kara, Umut doğan, Ercen Ruhluel, Çağrı Hüseyin Gülhan, Celal Çorba şampiyon olarak başarısını kanıtladı.

GAÜ Spor Koordinatörü Muzaffer Doğgün yapmış olduğu açıklamada, önümüzdeki günlerde Türkiyede gerçekleşecek olan müsabakalarda Türkiye Şampiyonu olmakta kararlı olduklarını dile gettirdi.

KKTC Tenis Liginde Büyük Başarı

K.K.T.C Tenis ligine büyük erkekler katagorisinde yarışan GAÜ tenis kulübü geçtiğimiz günlerde Magosa’da düzenlenen ilk müsabakasını DAÜ ile yaparak 3-2’lik galibiyet kazandı.

GAÜ Kickboks Takımından 5 Altın 2 Gümüş Madalya

GAÜ Kickboks takımı bu yıl ilk kez katıldığı KKTC Kickboks liginde Magosada düzenlenen ilk müsabakalarında 5 Altın 2 Gümüş madalya alarak çok iyi bir puan alarak gurup liderliğine yükseldi.