GAÜ Kariyer Günlerine Yoğun İlgi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Kariyer Günlerine Yoğun İlgi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)’nün bu yıl ikincisini düzenlediği kariyer günleri kapsamında KKTC’de bulunan liselere ev sahipliği yapıyor.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Kariyer Günlerine KKTC bünyesinde eğitim veren 15 lise katılıyor. Öğrencilerin ileride eğitim görmek istedikleri bölümlerin öğretim görevlileri ile birebir görüşme şansı yakaladığı ve bölümler hakkında detaylı bilgi alabildikleri organizasyon kapsamında öğrenciler için kapsamlı kampüs turları düzenleniyor.

3 gün sürecek kariyer günleri kapsamında Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)’nün misafiri olarak;Lefke Gazi Lisesi, Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi, Ataturk Meslek Lisesi, Lapta Yavuzlar Lisesi, Haydarpaşa Ticaret Lisesi, Gazimağusa Ticaret Lisesi, Gazimağusa Meslek Lisesi, Polatpaşa Lisesi, Güzelyurt Meslek Lisesi, Bekirpaşa Lisesi, İskele Ticaret Lisesi ve Anadolu Güzel Sanatlar Liselerinden toplamda 600’ün üzerinde öğrenci katılıyor.
Küresel Eğitim Fırsatlarına Öğrencilerden Yoğun İlgi

KKTC’nin bütün bölgelerinden gelen öğrencilerin katıldığı GAÜ kariyer günlerinde Akademisyenlerle birebir tanışma ve bölümler hakkında bilgi edinme şansı yakalayan öğrenciler fakülte ve bölümler için kurulan stantlara yoğun ilgi gösterdi. GAÜ bünyesinde eğitim veren 9 fakülte, 49 bölüm ve 7 Yüksek Okul ile ilgili bilgi alan öğrenciler İngiltere, Amerika ve Singapurda bululan ulaslararası kampüslere yoğun ilgi gösterdiler.
Ülkenin İhtiyaçlarına Göre Doğru Mesleklere Yönlendiler

Ülke ihtiyaçlarına göre kariyerlerine ulaşma yönünde akademisyenler tarafından yönlendirilen öğrenciler, geleceklerine yön verecek ilk adımlara dair bilgilendirildi.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) kariyer günleri GAÜ Kıbrıs yerleşkesi Girne kampüste 3gün boyunca devam edecek.