Kadın Doğmak ve Kadın Olmak GAÜ’de İrdeleniyor

Kadın Doğmak ve Kadın Olmak GAÜ’de İrdeleniyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Beşeri Bilimler Fakültesi, Dünya Kadınlar Günü bünyesinde “Kadın Olmak ve Kadın Doğmak” konulu panel düzenliyor.

2012-2013 bahar dönemi Akademik etkinlikler kapsamında gerçekleşecek olan panel’in moderetörlüğünü GAÜ Beşeri Bilimler Fakültesi Öğretim görevlisi Yrd. Doc. Dr. Tutku Akter yaparken konuşmacı olarak, GAÜ öğretim görevlilerinden Ayşe şat Muhtaroğulları, Nazif Fuat ve Eliz Volkan katyılacaktır.

“Kadın Doğmak ve Kadın Olmak” konusunun işleneceği panelde Beşeri Bilimler fakültesi öğrencilerinin hazırlamış oldukları kadın hakkındaki sokak röportajlarının yanında kadına verilen değer ve kadın önyargısı faktörleri işlenecektir.

Konu ile ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, panele katılacak olan konukların siyah-beyaz kıyafet giymeleri rica edilirken, tüm halkın panele davetli olduğu belirtildi.