KKTC Yüksek Öğretimine ve Ülke Tanıtımına Serhat Akpınar’dan Büyük Destek

Haberler

GAÜ'DEN

KKTC Yüksek Öğretimine ve Ülke Tanıtımına Serhat Akpınar’dan Büyük Destek

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yönetiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, dünyanın en büyük ve popüler profosyonel bilgi ağı olan Linked’de en çok aranan ve takip edilen isimler arasında yeraldı.

Linked, 200 milyon kullanıcıya sahip, 200 farklı ülkeden üyesi olan profesyonel bilgi, fikir ve fırsat alışverişi ile iş ağı kurmayı sağlayan, dünyanın en büyük profesyonel sosyal ağı olmasının yanında, üyeleri arasında çok uluslu şirketlerin ceo'ları, kurucuları ve kendi alanlarında lider (kanaat önderlerinin) profesyonel iş adamlarının yanı sıra saygın üniversitelerden mezun, iş hayatına atılmaya hazır donanımlı gençleri de bir araya getirerek devasa bir ağ oluşturan Linkedin sayesinde kullanıcılar hem sektörler hakkında bilgi sahinbi olurken, hemde kendi ağları içerisinde gerekli takibi gerçekleştirip, yeniliklerden haberdar oluyorlar.

GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat AKPINAR, Dünya üzerindeki en önemli profesyonel iletişim ağı Linked’in de, 200 milyon kullanıcı arasında aranan ve ziyaret edilen ilk yüzde %10 arasında yer alarak, en çok aranan profillerden birisi oldu. Bu sayede Akpınar, KKTC’nin dünya çapında tanınırlığına ve ülke yüksek öğretiminin tanıtımına Linked saysesinde büyük katkıda bulundu.

Serhat Akpınar, Linked’in Kıdemli Başkan Yardımcısı Deep Nishar'dan gelen mektup ile bu başarısından dolayı tebrik edildi.