GAÜ Yaz Okullari Sertifika Töreni İle Sona Erdi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Yaz Okullari Sertifika Töreni İle Sona Erdi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire başkanlığı tarafından düzenlenen yaz okulları düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Spor Kompleksinde düzenlenen sertifika törenine Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcıları Olgun Üstün ve Cemile Esenyel, Sağlık,Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, Yaz Okulları Koordinatörü Koray Emirhoca ile öğrenci ve aileleri katıldı.

GAÜ Okullar Grubu yaz okulları kapsamında 07-12 yaş arası öğrencilerin katıldığı ve içerisinde deniz, havuz, seramik, İngilizce okuma ve dinleme, laboratuvar deneyleri şeklinde çeşitli aktiviteleri içeren programa katılan 140 öğrenci katılım sertifikalarını düzenlenen törenle aldılar.

Sertifika töreninde düzenlenen yüzme yarışlarına da yoğun ilgi gösteren öğrenciler ve aileler,.eğlenceli ve öğretici geçen yaz okulunun değişik kültürler ile tanışma fırsatı yanında İngilizce ve bilgisayar becerilerini sportif etkinlikler yanında da gelişmesine katkı yaptığını belirterek yararlı ve öğretici bir yaz geçirdiklerini ifade ettiler.

Sertifika töreninde düzenlenen yüzme yarışlarında dereceye giren öğrencilere madalyaları Sağlık,Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar tarafından takdim edildi.