GAÜ Uluslararası Danscılara Evsahipliği Yapıyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Uluslararası Danscılara Evsahipliği Yapıyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sahne Sanatları Stage School ve Dans Akademesi tarafından 20-21 Nisan 2013 tarihinde KKTC’de ilk kez düzenlenecek olan “Kyrenia Fusion Belly Dans Festivali” için kayıtlar başladı.

GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’da düzenlenecek olan Gala gösterisi öncesinde 2 gün süreyle gerçekleştirilecek olan workshoplara dünya çapında isteyen tüm danscılar katılabilecekler. Danscılar için uzaman dans eğitmenleri ile birlikte farklı dans türlerinde GAÜ Dans Akademisi stüdyolarında gerçekleştirilecek olan workshop çalışmalarından sonra grup yada bireysel olarak festival bünyesinde kendi aralarında yarışacaklar.

Birçok ülkeden danscının katılımı beklenen “Kyrenia Fusion Belly Dans Festivali”’ne dünyaca ünlü dans eğitmenleri eşliğinde farklı türde dans türlerinin sergileneceği bildirilirken, bu organizasyonun KKTC üzerindeki izalasyonların kaldırılmasına büyük katkısı olacağı belirtildi.

Ayrıca ayrıntılı bilgiye ve başvuru formuna ulaşmak isteyen danscıların www.kyreniabellydancefestival.eu adresine başvurabilecekleri açıklandı.