GAÜ Doktora Programları KKTC Kontenjanları Açıklandı

GAÜ Doktora Programları KKTC Kontenjanları Açıklandı

Avrupa Birliği (AB) resmi akreditasyon ve denetleme kurumu Eduniversal tarafından dünyanın en iyi eğitim veren ilk 1000 üniversitesi arasında gösterilen ve yükseköğretim’de 27. yılını geride bırakan Girne Amerikan Üniversitesi KKTC uyruklu öğrenci adaylarına yönelik doktora programları kontenjanlarını açıkladı.

Edunıversal, IACBE ve dünyanın önde gelen diğer akreditasyon ve denklik kurumlarınının onayı ile yükseköğretim programlarında eğitime devam eden GAÜ’nün Kıbrıs Yerleşkesi Girne kampüs bünyesinde 2012-2013 Bahar dönemine yönelik 10 doktora.bölümüne öğrenci kabul edeceğinin ifade edildiği açıklamada Avrupa Birliği Çalışmaları,Basın-Yayın,Bilgisayar Mühendisliği ,Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Danışmanlık Psikolojisi, Denizcik Ulaştırma ve Lojistiği, Denizcilik ve Liman Yönetimi,Eğitim Yönetimi ve Denetimi,Eğitimde Program Geliştirme ve Öğretim,Ekonomi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Finansal Yönetim, Halkla İlişkiler, Havacılık Ulaştırma Lojistiği, Hukuk, İç Mimarlık, İngiliz Dili Öğretimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme Yönetimi, Kültürel Miras Yönetimi, Mimarlık, Ortaöğretim Alan Öğretmenliği, Pazarlama, Sağlık Pisikolojisi, Sağlik Yönetimi, Sosyal Psikoloji, Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretimi,Türkçe Eğitimi, Uluslararası Deniz Ticaret hukuku, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İşletme, Uluslararası İşletme Hukuku, Yapı Yönetimi,Yöneticilik İşletme Yönetimi ile Yönetim Bilişim Sistemleri yükseklisans programlarına da öğrenci kabul edileceği belirtildi.
Adaylar Online Başvurabilecek

GAÜ’den yapılan açıklamada Yeni Türk Dili, İşletme Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, Eğitim Bilimleri, İletişim ve Medya Yönetimi, Bilgisayar Mühendisliği, Yapı Yönetimi, Pazarlama ve Finans bölümlerinde doktora programlarının başvurularının almaya başladığı belirtildi.

Öğrenci adayları GAÜ akademik programları, kontenjanlar, yeni bölümler ve başvuru şartları ile birlikte doktora programları ile ilgili her türlü bilgi www.gau.edu.tr web adresleri ve 0(392) 650 20 00 – 1184 – 1205 - 1179 – 1185 numaralı telefondan ulaşılabilecek ve programlara online ön başvurularını http://graduate.gau.edu.tr/en/1200/documents-and-forms uzantısından yapabilecek.