Bir Fikir Dünyayı Değiştirir GAÜ’de Yaratıcı Fikirler Yarışması Düzenleniyor

Bir Fikir Dünyayı Değiştirir GAÜ’de Yaratıcı Fikirler Yarışması Düzenleniyor

Girne Amerikan Üniversitesi tarafından 2012-2013 akademik yılı ile birlikte her yıl geleneksel olarak düzenlenecek “Bir Fikir Dünyayı Değiştir” slogan ile yaratıcı fikirler yarışması düzenleniyor.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada başvuruların 19 Nisan 2013 tarihine kadar kabul edileceği belirtilirken Kuzey Kıbrıs ve Avrupa’nın ilk ve en büyük Amerikan Üniversitesi olan Girne Amerikan Üniversitesi’nin 28.yılını kutladığı akademik yıl içerisinde sosyal sorumluluk ve toplumsal duyarlılık projesi olarak yaratıcı fikirleri desteklemeyi amaçladığı vurgulanarak yarışmanın amaç ve hedefinin yaratıcı fikirlerle toplumsal ve küresel sorunlara çözüm üretmek, genç nesillere yol göstermek ve eğitim hayatlarına katkıda bulunmak olduğunun altı çizildi.

Genç Mucitler Yaratıcı Fikirler Yarışmasına On-line Başvuru Yapabilecek