Adaylar GAÜ Doktora Programlarına Onlıne Basvurabilecek

Adaylar GAÜ Doktora Programlarına Onlıne Basvurabilecek

2012-2013 akademik yılı içerisinde Eduniversal tarafından dünyanın ilk 1000 üniversitesi arasında gösterilen ve yükseköğretim’de 30. Yıla doğru giden Girne Amerikan Üniversitesi 10 doktora programına öğrenci adaylarının online ön başvuru yapabileceğini açıkladı.
Adaylar Online Başvurabilecek

GAÜ’den yapılan açıklamada Yeni Türk Dili, İşletme Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, Eğitim Bilimleri, İletişim ve Medya Yönetimi, Bilgisayar Mühendisliği, Yapı Yönetimi, Pazarlama ve Finans bölümlerinde doktora programlarının başvurularının almaya başladığı belirtildi.

Öğrenci adayları GAÜ akademik programları, yeni bölümler ve başvuru şartları ile birlikte doktora programları ile ilgili her türlü bilgi www.gau.edu.tr web adresleri ve 0(392) 650 20 00 – 1184 – 1205 - 1179 – 1185 numaralı telefondan ulaşılabilecek ve programlara online ön başvurularınıhttp://graduate.gau.edu.tr/en/1200/documents-and-forms uzantısından yapabilecek.