GAÜ Başkanlık Ofisinden Birand’ın Vefatı İle İlgili Taziye Mesajı Yayınladı

GAÜ Başkanlık Ofisinden Birand’ın Vefatı İle İlgili Taziye Mesajı Yayınladı

Usta gazeteci Mehmet Ali Birand’ın vefatı ile ilgili Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Başkanlık Ofisinden taziye mesajı yayınlandı.

Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Sn. Serhat Akpınar imzası ile yayınlanan ve Sn. Umur Birand ve Sn. Aydın Doğan’a gönderilen taziye mesajı şöyle:

“Türkiye Cumhuriyeti demokrasisi ve çoksesliliğinin gelişimine gazetecilik ve insan odaklı duruşu ile önemli katkılar yapan, demokrasi, çokseslilik, insan hakları, toplum ve kamu çıkarına üretimleri ile yön veren önemli kanaat önderi gazeteci ve habercileri Türk düşün ve yazın yaşamına kazandıran usta kalem Mehmet Ali Birand’ın vefatından derin üzüntü duyduğumuzu belirtir, Birand ailesi ve Doğan Medya Grubuna Girne Amerikan Üniversitesi küresel bilim ailesi adına en derin saygılarımla başsağlığı dilerim.”