GAÜ Yükseklisans ve Doktora Kontenjanları Açıklandı

GAÜ Yükseklisans ve Doktora Kontenjanları Açıklandı

Avrupa Birliği (AB) resmi akreditasyon ve denetleme kurumu Eduniversal tarafından dünyanın en iyi eğitim veren ilk 1000 üniversitesi arasında gösterilen ve yükseköğretimde 27. yılını geride bırakan Girne Amerikan Üniversitesi yükseklisans ve doktora programlarına yönelik yeni kayıt döneminin başladığını açıklandı.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada YÖK ve YÖDAK onaylı yükseklisans ve doktora programları yanında on-line yükseklisans programlarına da öğrenci adaylarının başvurularının başladığı belirtildi.

Eduniversal, IACBE ve dünyanın önde gelen diğer akreditasyon ve denklik kurumlarının onayı ile yükseköğretim programlarında eğitime devam eden GAÜ’nün Kıbrıs Yerleşkesi Girne kampüs bünyesinde 2012-2013 Bahar dönemine yönelik 31 yükseklisans ve 10 doktora programına öğrenci kabul edeceğinin ifade edildiği açıklamada Avrupa Birliği Çalışmaları, Basın-Yayın, Bilgisayar Mühendisliği , Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Danışmanlık Psikolojisi, Denizcilik Ulaştırma ve Lojistiği, Denizcilik ve Liman Yönetimi, Eğitim Yönetimi ve Denetimi, Eğitimde Program Geliştirme ve Öğretim, Ekonomi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Finansal Yönetim, Halkla İlişkiler, Havacılık Ulaştırma Lojistiği, Hukuk, İç Mimarlık, İngiliz Dili Öğretimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme Yönetimi, Kültürel Miras Yönetimi, Mimarlık, Ortaöğretim Alan Öğretmenliği, Pazarlama, Sağlık Psikolojisi, Sağlik Yönetimi, Sosyal Psikoloji, Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretimi,Türkçe Eğitimi, Uluslararası Deniz Ticaret Hukuku, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İşletme, Uluslararası İşletme Hukuku, Yapı Yönetimi, Yöneticilik İşletme Yönetimi ile Yönetim Bilişim Sistemleri yükseklisans programlarına öğrenci adaylarının başvurularının alınmaya başlandığının altı çizildi.

Bilgisayar Mühendisliği, Eğitim Bilimleri, Finans, İletişim ve Medya Yönetimi,
İşletme Yönetimi, Pazarlama, Turizm ve Konaklama İşletmeciliği, Yapı Yönetimi,
Yeni Türk Dili ile Yönetim Bilişim Sistemleri doktora programlarına da öğrenci kabul edileceğinin ifade edildiği açıklamada öğrenci adaylarınınakademik programlar, yeni bölümler, başvuru şartları ve kontenjanları ile birlikte yükseklisans ve doktora programları ile ilgili her türlü bilgiye www.gau.edu.tr web adresi ve 0(392) 650 20 00 – 1184 – 1205 - 1179 – 1185 numaralı telefondan ulaşabileceği belirtildi.