Rauf Raif Denktaş GAÜ’de Düzenlenecek Panel İle Anılıyor

Haberler

GAÜ'DEN

Rauf Raif Denktaş GAÜ’de Düzenlenecek Panel İle Anılıyor

Girne Amerikan Üniversitesi ölümünün 1. yılında Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş’ı düzenlenecek bir dizi etkinlik ile anıyor.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Rektörlüğü, Eğitim Fakültesi ve Rauf Raif Kıbrıs Araştırmaları Merkezinin işbirliği ile düzenlenecek etkinliklerin ilki 11 Ocak 2013 tarihinde saat 09.00’da Millenium Kompleks Senato Kongre Merkezinde gerçekleşecek.

Rauf Denktaş konulu panel ile başlayacak etkinliklerin ilkine merhum Rauf Raif Denktaş’ın oğlu Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş, GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner ve GAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Doc. Dr. Saadettin Yıldız konuşmacı olarak katılacak.Konuşmalar arasında belgesel gösterimi gerçekleşecek olan panel, halka açık olarak düzenlenecek ve GAÜ TV’den canlı olarak yayınlanacak.
Uluslararası Konferans Düzenlenecek

PANELE KURUCU CUMHURBAŞKANI MERHUM RAUF DENKTAŞ’IN OĞLU DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI SERDAR DENKTAŞ KONUŞMACI OLARAK KATILACAK.

Konuyla ilgili Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Rektörlüğünden yapılan açıklamada akademik yıl boyunca düzenlenecek çeşitli etkinlik, atölye çalışması, fotoğraf yarışması, seminer, konferans ve belgesel gösterimleri ile Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş’ı n siyasi hayatı ve mücadelesi yanında yaşamıyla ilgili bilimsel üretimlerin yapılacağı vurgulanırken 2012-2013 akademik yılı bahar döneminde düzenlenecek konferansın uluslar arası gerçekeleşeceği ifade edildi.