1’inci Salih Sonel Resim Yarışması Sona Erdi

1’inci Salih Sonel Resim Yarışması Sona Erdi

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Girne Amerikan Koleji müdürlüğü görevini yürütürken zamansız kaybettiğimiz Salih Sonel anısına resim yarışması düzenlendi.

GAÜ Koleji Salih Sonel anısına “1.İlkokul Resim Yarışması” (Art Competition) adıyla ilk kez düzenlenen yarışmada ilkokul öğrencilerinin resimleri değerlendirildi.Girne Amerikan Koleji ilkokullar arasında düzenlenen yarışma sonunda branş öğretmenleri tarafından değerlendirilen eserler arasında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri merhum Salih Sonel’in eşi ve okul yöneticileri tarafından taktim edildi. GAÜ Kolojinde düzenlenen törende Yeşim Sonel yaptığı konuşmada, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, öğrencilere başarılarının devamını diledi.
Ödül töreninin ardından GAÜ Koleji öğretmenlerinden merhum Salih Sonel'in oğlu Oytun Sonel tarafından Yeşim Sonel'e çiçek taktim edildi