GAÜ’de Yaratıcı Yazarlık Ve Şiir Paneli Düzenleniyor

GAÜ’de Yaratıcı Yazarlık Ve Şiir Paneli Düzenleniyor

Girne Amerikan Üniversitesi yükseköğretim’de 28. Yıl akademik etkinlikleri kapsamında Eğitim Fakültesi ve Türkoloji Kulübü işbirliği ile düzenlenen panel ve seminerler devam ediyor.

Türkoloji Külübü Yaratıcı Yazarlık panel, seminer ve atölye çalışmaları kapsamında düzenlenecek Yaratıcı Yazarlık ve Şiir konulu panele Türk şiirinin önemli kadın şairlerinden Emel Güz ve Cevahir Bedel konuşmacı olarak katılacak.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs yerleşkesi Girne Kampüs Millenium Kompleks Senato Kongre Merkezinde 14 Aralık 2012 Cuma günü saat 15.00’de düzenlenecek panel halka açık olacak ve GAÜ TV’den canlı yayınlanacak.

Türk şiirnin önemli kadın temsilcilerinden Emel Güz ve Cevahir Bedel okuyucuları ile biraraya gelecekleri panel sonrasında kitap imza etkinliği de düzenlenecek.