GAÜ Okullar Grubu Zorbalığa Hayır Dedi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Okullar Grubu Zorbalığa Hayır Dedi

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren GAÜ Kolejleri tarafından Zorbalığa ve Şiddete Hayır etkinliği düzenledi.

Bu yıl 7.ncısı düzenlenen etkinlikte , Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Salonu Spectrum Hall’de Girne Amerikan Koleji öğrencilerinin oluşturduğu müzik ve dans grupların performansları yer aldı.

GAÜ Okullar Grubu bünyesinde her yıl düzenlenen etkinlik ile ilgili yapılan açıklamada etkinliğin zorbalık ve şiddete karşı kamu oyunda toplumsal duyarlılık ve farkındalık yaratmak, insana, hayvana ve doğaya yönelik her türlü şiddete karşı duran bireyleri yetiştirmek ve topluma kazandırmak için düzenlendiği belirtildi.

Uluslararası Kongre Salonu Spectrum Hall’de çeşitli etkinlik ve gösterilerin yer aldığı Zorbalığa ve Şiddete Hayır etkinliği Girne Amerikan Koleji Girne Yerleşkesi etrafında elele tutarak çember oluşturan öğrenciler tarafından birlik, beraberlik ve barış mesajları verilmesi ve etkinliğin sembolü olan mavi balonlar her sene olduğu gibi gökyüzüne bırakılara sona erdi.