Çaykur Tanıtım Tırı GAÜ’de

Haberler

GAÜ'DEN

Çaykur Tanıtım Tırı GAÜ’de

Türk çayının markalaştırılması ve endüstriyel bir değer haline getirilerek tüm dünyada tercih edilen bir marka olma stratejisi doğrultusunda çeşitli faaliyetler düzenleyen Türkiye’nin çay markası ÇAYKUR, 21 Kasım 2012 Çarşamba günü Girne Amerikan Üniversitesi otoparkında öğrencilerle buluşuyor.

Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği, Çaykur, Rize Ticaret Borsası ve Rize Ticaret Odası’nın ortaklaşa gerçekleştireceği organizasyon kapsamında K.K.T.C.’de resmi temaslar yapılacak. ÇAYKUR Tanıtım Tırından GAÜ’lülere Türk çayının tanıtımı için çay sunumları gerçekleştirilecek.
“ GAÜ’de Türk çayı içmeyen kalmayacak....”

21 Kasım Çarşamba günü 09:00 – 17:00 saatleri arasında GAÜ Millenium binası otopark alanında gerçekleşecek olan organizasyon bünyesinde tüm GAÜ çalışanları ve öğrencilerine çay ikramı ve çaykur hakkında detaylar aktarılacak.

K.K.T.C.’de Türk çayını tanıtmaktan, dostlarla beraber olmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade eden İstanbul Milletvekili ve KEİPA Türk Grup Başkanı Dr. İsmail Safi “ Sayın Dr. Derviş Eroğlu ve diğer dostlarımıza Ada’da Türk çayı ikram etmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.

Organizasyon süresince Çaykur tanıtım tırı Türk çayını tanıtmak için Lefkoşa, Girne, Güzelyurt, İskele ve Gazimağusa’da çay ikramı yapacak, çeşitli hediyeler dağıtacak. Lefke Avrupa Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Türk çayı tanıtılacak.
“Dünyada üzerine kar düşen tek çay bizim çayımız”

Çaykur olarak Türkiye’nin çayını bir dünya markası olarak tanıtmak ve bilinirliğini artırmak için yurtiçi ve yurtdışında bu tür organizasyonlar yaptıklarını dile getiren Çaykur Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu “ dünyada üzerine kar düşen tek çay bizim çayımız, onu tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Rize Ticaret Borsası olarak özellikle yurtdışında önemli projelere imza attıklarını belirten Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ise “Ada’da Türk çayını tanıtmak bizim için oldukça anlamlı ve gurur vericidir” dedi.