GAUSEM'den I Phone (IOS) Yazılım Kursu

Haberler

GAÜ'DEN

GAUSEM'den I Phone (IOS) Yazılım Kursu

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi & Picasoft Engineering tarafından IOS Yazılım kursu öncesi Mobil Teknoloji semineri düzenlendi.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada uzman yazılım mühendisleri tarafından uygulanacak olan I Phone (IOS) Yazılım kursu tüm dünyada geçerli olamasının yanında önümüzdeki 10 yıl boyunca kurs sayesinde genç yazılımcılar yetiştirilerek piyasadaki eksikliğin giderilmesi amaçlandığı bildirildi.

Picosoft Mühendislik yetkileri tarafından yapılan açıklamalada, şirketin Apple Firması ile yazılım ortaklığı içerisinde olduğunu belirterek, amaçlarının KKTC, TC ve Dünya çapında yazılımlar geliştirmek olduğunu belirtti. İlerleyen zamanlarda GAÜ ile işbirliği içerisinde olduklarını, bu doğrultuda eğitim ve sosyal medya alanında yazılımlar geliştireceklerini vurguladı.

I Phone (IOS) Yazılım Kursları ile ilgili detaylı bilginin www.gau.edu.tr web adresinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1144’e ulaşarak alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada programlara katılmak isteyenlerin her türlü bilgi için gausem@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvurabilecekleri vurgulandı.