GAÜ’lüler CatWork İle Coştu

GAÜ’lüler CatWork İle Coştu

Girne Amerikan Üniversitesi 2012-2013 akademik yıl açılışı törenini gerçekleştirmeden önce yeni katılan öğrenciler için GAÜ Turizm Otelcilik ve Uygulama Merkezi Camelot Beach Club’da “Hoşgeldin” partisi düzenledi.

Camelot Beach Club’da gerçekleşen partiye GAÜ ailesine katılan öğrenciler yoğun ilgi gösterirken CatWork’ün sergilediği muhteşem performans ile öğrenciler doyasıya eğlendi. 2012-2013 akademik yıl öncesi öğrenciler kendileri için düzenlenen partide eğlencenin yanısıra birbirlerini tanıma fırsatı da buldu. 60’ın üzerinde farklı ülkeden öğrenci potansiyeline sahip olan Girrne Amerikan Üniversitesi öğrencileri için düzenlediği partide de farklı ülkelerden farklı öğrenciler biraraya geldi.