Telsim Ana Sponsorluğunda GAÜ Oryantasyon Günleri Başladı

Haberler

GAÜ'DEN

Telsim Ana Sponsorluğunda GAÜ Oryantasyon Günleri Başladı

Girne Amerikan Üniversitesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yeni gelen öğrencilerin üniversiteye ve Kıbrıs’a uyum süreçini kolaylaştırabilmek için Telsim’in ana sponsorluğunda düzenlenen Genel Oryantasyon günleri 9-10-11 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Oryantasyon Programlarına Öğrencilerden Yoğun İlgi

GAÜ fakülte dekanlarının kendi bölümlerini tanıttığı, üniversite ve kampüs hakkında yetkililerin bilgilendirmede bulunduğu Telsim Ana Sponsorluğunda gerçekleşen Genel Oryantasyon programları yeni gelen öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Yeni gelen öğrencilere Telsim öğrenci hattı, akademik takvim, öğrenci el kitabı, otobüs kalkış saatleri ve hediyelerin bulunduğu hoşgeldin peketleri dağıtılıyor. Ayrıca Telsim’in düzenlediği çekiliş sonucunda kazanan öğrencilere çeşitli hediyeler taktim edildi.

Spor ve öğrenci gruplarınında tanıtılacağı Genel Oryantasyon’a katılan öğrenciler Kıbrıs hayatı ve yaşama şeklini de yakından tanıma firsatı buluyor.
Öğrenciler CatWork İle Çoşacak

Telsim’in ana sponsorluğunda gerçekleşen GAÜ oryantasyon günleri kapsamındaki yeni gelen öğrencilerin birbirleri ile tanışmasını kolaylaştıran Wellcome Party’ye Türkiye’nin en ünlü DJ gruplarından CATWORK katılacak.

Telsim ve Saydam Berberolu Kitap evinin sponsorluğunda Cameot Beach Club’ta 10 Ekim Çarşamba günü saat 21:00’da yapılacak olan Wellcome Party’ye, birçok sanatçının albümüne remixleri ve aranjeleriyle katkıda bulunan CATWORK GAÜ’ye yeni katılan öğrencileri eğlendirecek.

Girne merkezden 19:30 da, Karmi Complex, Gordon Bennet ve Bilgi Köyü Kız yurdundan 20:00 da kaldırıcak olan servisler ile Camelot Beach Club’a gidilecek.