GAÜ Kolej Öğrencisinin Büyük Başarısı

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Kolej Öğrencisinin Büyük Başarısı

GÜNEŞ’TEN KORKMAK DÜNYACA ÜNLÜ VOGUE DERGİSİNDE

Girne Amerikan Üniversitesi Yükseköğretim Öncesi Eğitim Kurumları Konsorsiyumu Okullar Grubu Kolej öğrencisinden ülke tanıtımına büyük katkı.

Dünyaca ünlü magazin Vogue dergisinde Güneşten Korkmak isimli fotoğrafı yayınlanmaya hak kazanan Girne Amerikan Koleji 12.sınıf öğrencisi Barlas Şahinoğlu, dergiye gönderdiği fotoğraf editörler kurulundan geçerek ünlü derginin web sitesinde yer almaya başladı.
Güneşe Fobisi Olanların Duyguları Anlatıldı

Konuyla ilgili GAÜ TV’ye açıklamlarda bulunana Barlas Şahinoğlu, Güneşten korkmak ile ilgili bir çalışma hazırladığını , güneşe fobisi olanlar ile ilgili içinde hikayesi olan bir fotoğraf çalışması gerçekleştirdiğini vurgulayarak .Girne Amerikan Kolejindeki eğitiminin en büyük katkısının ise , kendine duyduğu öz güven olduğuna dikkat çekti. İdealinin yurt dışında fotoğrafçılık okumak olduğunu belirten Şahinoğlu, görsel sanatların ülke tanıtımına önemli katkılar yaptığını sözlerine ekledi.
GAÜ Okullar Grubu Bilgi Yanında Öğrenci hobilerinin Gelişimine Katkı Yapıyor

Girne Amerikan koleji eğitmenlerinden Teresa Genç ise yaptığıu açıklamada öğrencilerinin başarısı ile gurur duyduklarını belirterek bireysel yetenekleri ve idealleri çerçevesinde GAÜ Okullar Grubu eğitim felsefesinin küresel dünyaya yön verecek bireyleri yetiştirme misyonu yanında öğrenci hobilerinin profesyonel düzeyde gelişimine katkı sağlayacak eğitim ve teşvikleri hayata geçirme olduğunu vurguladı.

Fotoğrafçılık dersi başta olmak üzere özel yetenek ve hobilere yönelik dersler ile öğrenci gelişimine katkı sağladıklarına da değinen Genç, öğrencilerin kendilerini tüm alanlarda geliştirebilecekleri eğitimin GAÜ Okullar Grubunda uygulandığının altını çizdi.