O Ses Türkiye Ve Yetenek Sizsiniz Ön Elemelerine KKTC Halkından Yoğun İlgi

O Ses Türkiye Ve Yetenek Sizsiniz Ön Elemelerine KKTC Halkından Yoğun İlgi

GAÜ Kıbrıs Girne Kampüsü Sahne Sanatları Adademi Dans Stüdyolarında gerçekleşen Kıbrıs Ön Elemeleri ilgi gördü.

Reyting rekortmeni program Yetenek Sizsiniz Türkiye ve O Ses Türkiye programlarının yeni sezonla birlikte Kıbrıs ön elmelerinin ilki Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Girne Kampüsü Sahne Sanatları akademi Dans stüdyolarında iki ayrı jüri önünde gerçekleşti.

Kıbrıslı yetenekler ve Girne Amerikan Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği ön elemelerde 250 kişinin üzerinde başvurunun olduğunu belirten Acun Medya yetkilileri, her geçen yıl daha fazla ilgi gördüklerini ve bununla birlikte daha fazla yeteğin ortaya çıkacağını dile getirdi. Elemelere katılan yarışmacılar, tüm hünerlerini sergileyerek yarışmaya katılabilmek için heycanlı anlar yaşadı.

“O Ses Türkiye” yarışması ön elemelerine de ilgi gösteren adaylar yarışmaya kabul edilmesi halinde Türkiye’nin en iyi seslerinden olan Murat Boz, Hülya Avşar, Mustafa Sandal ve Hadise’den oluşacak “O Ses Türkiye” jürisinin karşısına çıkmak için ses yeteneklerini sergilediler.