Kampüste Hayat Başliyor

Haberler

GAÜ'DEN

Kampüste Hayat Başliyor

Girne Amerikan Üniversitesi, Kampüs’te Hayat Başlıyor sloganı ile başlattığı etkinlikler bünyesinde kampüs içerisinde ve kentin belirli noktalarında “Bana Sor” stantları kurarak adadki tüm öğrencilerin, Girne halkının ve turistlerin Kuzey Kıbrıs yükseköğretim sistemi, yapıları yanında Girne Amerikan Üniversitesi Girne Kampsü ve yurtdışı Kampüsleri İngiltere, Singapur, ABD ve Türkiye Kampüsü eğitim programları ile ilgili sorularına cevap veriyor.

Genel Oryantasyonlar 9-10-11 Ekim’de Başlıyor

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen GAÜ Oryantasyon günleri bu yılda süpriz konuklar ve söyleşilerle 9-10-11 Ekim tarihlerinde başlıyor. 10 Ekim 2012 Çarşamba günü GAÜ Camelot Beach Club’da yeni gelen öğrenciler için düzenlenecek olan “Wellcome Party” ile öğrenciler doyasıya eğlenecek.

Ayrıca Girne Amerikan Üniversitesi “Kampüste Hayat Başlıyor” sloganı ile yola çıktığı akademik yılın ilk etkinliği ile GAÜ Lympic’te kurulan stantlar ve sahne de kayıt ve oryantasyon günleri boyunca çeşitli etkinlikler, konserler ve yeme-içme stantları yarışmalar ve turnuvalar ile tüm öğrencilerine hoşgeldin diyor.

Kuzey Kıbrıs ile ilgili her türlü bilgi, bilim, kültür, spor ve sanat yaşamıyla ilgili tanıtıcı bilgilerinde aktarıldığı standlar Kampüs’te Hayat Başlıyor sloganı ile Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs bünyesinde de hizmet vermeye devam ediyor.