Salih Sonel’i Anma Gecesi Bellapais Manastırında Düzenleniyor

Salih Sonel’i Anma Gecesi Bellapais Manastırında Düzenleniyor

19 Mayıs Koleji müdürlüğü görevinden emekli olduktan sonra Girne Amerikan Üniversitesi Yükseköğretimöncesi Eğitim Kurumları Konsorsiyumu Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Girne Amerikan Koleji müdürlüğü görevini yürütürken Kıbrıs Türk eğitim dünyasının zamansız kaybettiği merhum Salih Sonel düzenlenecek klasik müzik resitali ile anılıyor.

“Mor Yemeni Önemli eserler ile Birlikte Yorumlanacak”

Max Bruch, J.S. Bach, S. Rachmaninoff, L. Zoboli, A. Piazzolla, C. Mc. Dowall, W. Afanasieff, K. Aziz, H. Mancini ve Ravel’in birbirinden değerli 12 eserinin piyanist Narden Sonel, flütist Eran Raman, piyanist Mine Sadrazam, Viyola sanatçısı Sinem Sadrazam ve Klarnet sanatçısı George Georgiou tarafından sunulacağı gecede Kıbrıslı Türk sanatçı Kamuran Aziz’in Mor Yemeni şarkısı piyonada Mine Sadrazam ve flütde Eran Raman tarafından yorumlanacak.

Ayrıca konuyla ilgili Girne Amerikan Üniversitesi’nden yapılan açıklamada “Salih Sonel’i Anma Gecesi” klasik müzik resitaline girişin davetiyeli olduğu beliritilerek anma gecesi ile ilgili detaylı bilginin (0392) 650 20 00 – 1165 no’lu telefondan GAÜ Halkla İlişkiler ve Etkinlik Yönetimine ulaşılarak alınabileceği ifade edildi.