Ruhsal Yoldan Yardım Ve Şifa Atölye Çalışması GAÜ’de Yapılıyor

Ruhsal Yoldan Yardım Ve Şifa Atölye Çalışması GAÜ’de Yapılıyor

Bruno Groning Belegesel Filmi ve Öğretisi ile ilgili atölye çalışması Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de düzenleniyor.

Ruhsal Yoldan Yardım ve Şifa – Tıbbi Kanıtlarla Bruno Groning öğretisi konu başlığı ile düzenlenecek belgesel film gösterimi ve atölye çalışması 9 Eylül 2012 Pazar günü saat 11.00-18.30 saatleri arasında gerçekleşecek.
Tıbbi Kanıtlarla Ruhsal Yoldan Yardım ve Şifa Akımı ile İnsan Doğa Uyumu Anlatılacak

Manevi kuvvetlerin insanlar üzerine etkilerini işleyen Bruno Gröning'in öğretisinin tıbbi kanıtlarla anlatılacağı etkinlikte ruhsal yoldan yardım ve şifa’nın modern insanın günlük gerilimi ve her türlü sorununa nasıl çare olduğu anlatılacak.

Konuyla ilgili etkinliği düzenleyen yetkililer tarafından yapılan açıklamada Bruno Gröning’in insanları bir elektrik piliyle kıyas ettiği ve boş elektrik pili gibi, işlevini yitiren güçsüz bedenin görevlerini yerine getiremediğinden modern insanın hayatına

gerilim, sinirlilik, hayat korkusu ve hastalıkların egemen olduğu temel düşüncesinden hareketle etkinlikte öğretinin modern insana yeni enerjinin herkes tarafından nasıl alınacağını açıklarken iyiye ve iyiliklere karşı inanç ve aynı şekilde sağlık dileği ve insanı her taraftan saran şifa dalgalarından nasıl yararlanacağının anlatılacağı ifade edildi.
Çaresiz Hastalık ve Sorun Yoktur

Bruno Gröning’in öğretisinin hedefinin biyolojik ve psikolojik hasta ve mutsuz insanları, hayat dolu bir insan haline getirerek insanları bedensel ve ruhsal rahatsızlıklardan kurtarmak olduğunun altının da çizildiği açıklamada sağlıklı bedenin çevre, diğer insanlar ve doğayla uyumununda önemine dikkat çekilerek öğretinin manevi dünyayla ilgilendiği maddi dünya dışında yer alarak ruhsal yoldan yardım ve şifanın tıbbi kanıtlarla her türlü hastalığı yenmekte etkili bir yol olduğu belirtildi.

Bruno Gröning öğretisi ile çaresiz hastalık ve sorunun olmadığını da belirten yetkililer düzenlenecek etkinlikte Ruhsal Yoldan Yardım ve Şifa ile Bruno Gröning öğretisi ile ilgili detaylı bilginin aktarılacağı ifade edildi.
Halka Açık ve Ücretsiz Olarak Düzenlenecek

Konuyla ilgili Girne Amerikan Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Etkinlik Müdürlüğünden yapılan açıklamada etkinliğin halka açık olarak ücretsiz olarak düzenleneceği belirtilirken Ruhsal Yoldan Yardım ve Şifa – Tıbbi Kanıtlarla Bruno Groning öğretisi konu başlığı ile düzenlenecek belgesel film gösterimi ve atölye çalışması ile ilgili detaylı bilgiye 6502000 – 1165 ile 0548/0533 863 22 85 no’lu telefonlardan ulaşılabileceği vurgulandı.