“Şimdi Dans Zamanı”

Haberler

GAÜ'DEN

“Şimdi Dans Zamanı”

GAÜ SAHNESİ SANAT VE DANS İLE BULUŞUYOR

Girne Amerikan Üniversitesi Sahne Sanatları Stage School ve Dans Akademesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gala Gecesinin ardından Dance fest 2012 ile GAÜ sahnesi dans ve sanat ile buluşuoyr.

Girne Amerikan Üniversitesi Stage School dans eğitmenleri Galip Emre, Oleg Manukovich, Liliya Biroğul ve Suzan Erkan’ın koreografilerini hazırladığı 20’ye yakın farklı kategoride performansın sergileneceği Dance fest 2012’de Türkiye Üniversiteler Arası Dans Şampiyonu GAÜ Sahne Sanatları Stage School dans grupları ile Dance Base ve Golden Step dans okul grupları sahne alacak.

“100’e Yakın Dansçı Sahne Alacak”

“Şimdi Dans Zamanı” sloganı ile düzenlenen Dance Fest 2012’de 100’e yakın dansçı sahne alacak. 31 Temmuz 2012 Salı günü saat 20.00’de Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşecek Dance Fest 2012’yi dens severler ücretsiz izleyebilecek.

Dans ve sanatseverlerin süpriz şovlar yanında unutulmaz performansları da izlyecekleri gece GAÜ TV’den canlı yayınlanacak.