GAÜ’den Muhteşem Dans Gösterisi

GAÜ’den Muhteşem Dans Gösterisi

GAÜ'den Muhteşem Dans GösterisiGirne Amerikan Üniversitesi Sahne Sanatları Stage School ve Dans Akademesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Gala Gecesi muteşem dans gösterileri ile beğenileri üzerine topladı.

Girne Amerikan Üniversitesi Stage School dans eğitmenleri Galip Emre, Oleg Manukovich, Liliya Biroğul ve Suzan Erkan’ın koreografilerini hazırladığı 19 farklı kategoride performansın sergilediği Gala gecesinde Türkiye Üniveristeler Arası Dans Şampiyonu GAÜ Sahne Sanatları Stage School öğrencileri dans ve sanat severlere muhteşem bir gece yaşattı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen GAÜ Sahne Sanatları Stage School&Dance Academy gala Gecesinde 19 farklı kategoride 100 dansçı performansları ile GAÜ sahnesinde performanslarını sergiledi.

“Türkiye Şampiyonu Dans Akademisi Kayıtları Devam Ediyor”

Konuyla ilgili Sahne Sanatları Yüksekokulu Müdürlüğünden yapılan açıklamada her akademik yıl sonunda düzenlenen Gala gecesi ile Sahne Sanatları Stage School ve Dance Academy öğrencilerinin akademik yıl boyunca ulusal ve uluslararası yarışmalar ile akademik eğitimlerindeki sanatsal üretim ve performanslarını sergiledikleri ifade edildi.

Sahne Sanatları Dans bölümü öğrencilerinin akademik yıl boyunca çeşitli ululsal ve uluslararası yarışmalardan ödül ile döndüğünün de hatılatıldığı açıklamada dans bölümü öğrencilerinin son iki yıl içerisinde Türkiye Üniversiteler Arası Dans Şampiyonluğu ve üçüncülüğü ile Hip-Hop Kategrorisinde Türkiye Şampiyonluğu ile en iyi koreografi ödüllerini KKTC’ye kazandırdığına dikkat çekilen açıklamada eğitimlerine dans ve sanat eğitimi alarak devam etmek isteyen öğrenciler için Sahne Santları Dans bölümü kayıtlarının devam ettiği vurgulandı.

Yükseköğretim sonrası kariyerlerine sanat ve dans ile devam etmek isteyen öğrenci adaylarının Sahne Sanatları Dans bölümü ve akademik programları ile ilgilki detaylı bilgiye www.gau.edu.tr web adresi ile GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Sahne Sanatları Yüksekokulundan alınabileceğinin dfe altının çzildiği açıklamada Sahne Sanatları Dans bölümü öğrencilerinin eğitimlerine GAÜ yurtdışı kampüelsrinde de devam etme hakkı kazanacağı vurgulandı.