GAÜ’nün Karpaz Bölge Okullarına Yardımları Sürüyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’nün Karpaz Bölge Okullarına Yardımları Sürüyor

Girne Amerikan Üniversitesi Karpaz bölge okullarına yardımlarını sürdürüyor.

Dipkarpaz okulöncesi ve ilkokullarının bakım ve onarımı yanında bilgisayar laboratuarlarının yenilenmesine katkı koyan Girne Amerikan Üniversitesi sosyal sorumluluk ve duyarlu-ılık projesi kapsamında bölge okullarının ihtiyaçlarını gidermek yanında bölgedeki eğitim ihtiyaçlarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla projelerine devam ediyor.

Karpaz Yaşam Kampüsü’nün temelinin atılması ile birlikte Karpaz bölgesine yönelik desteklerini artıran Girne Amerikan Üniversitesi, Yeni Erenköy lisesine spor malzemesi ve forma bağışında bulundu.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Başkanlık Ofisinde düzenlenen törenle GAÜ Yetkilileri malzemeleri yetkililere teslim editti.

Tören sonunda Yeni Erenköy lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Erdinç Serdaroğlu yaptığı açıklamada GAÜ’nün bölge okullarına yaptığı katkıları Karpaz halkının yakından takip ettiğini belirterek GAÜ’nün bölge sporu, eğitimi ve kültürüne yaptığı katkılardan dolayı üniversite yetkililerine teşekkür etti.

GAÜ yetkilileri ise törende yaptıkları konuşmada üniversitelerin görevlerinin eğitim vermek yanında ülke önemli kurumlarından eğitim kurumları başta olmak üzere, sivil toplum örgütleri, vakıflar, çevre örgütleri ve spor kulüpleri ile kültür derneklerinin ihtiyaçlarına katkı koymak ve bu noktada toplumda farkındalık yaratacak projeleri hayata geçirmek olduğuna dikkat çekerek GAÜ’nün bölgeye katkılarının her alanda devam edeceğini vurguladılar.