GAÜ Küresel Yükseköğretim Giriş Sınavı Yapıldı

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Küresel Yükseköğretim Giriş Sınavı Yapıldı

GAÜ 2012 KÜRESEL EĞİTİM GİRİŞ VE BURS SINAVI İLE 58 BÖLÜME ÖĞRENCİ KABUL EDİLECEK.

200’ YAKIN ÖĞRENCİ ADAYININ KATILDIĞI SINAVDA BAŞARILI OLANLARGAÜ YURTDIŞI KAMPÜSLERİNDE YÜKSEKÖĞRETİM HAKKI KAZANIRKEN BURSLAR GAÜ’NÜN KÜRESEL KAMPÜSLERİNDE DE GEÇERLİ OLACAK.

SONUÇLAR GAÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI VE SINAV MERKEZİ TARAFINDAN SINAV GÜNÜ MESAİ BİTİMİ SONRASINDA ÖĞRENCİ ADAYLARINA BİLDİRİLMİŞ OLACAK.

Girne Amerikan Üniversitesi KKTC uyruklu öğrenci adaylarına yönelik giriş ve burs sınavı Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te yapıldı.

GAÜ 2012 giriş ve burs sınavı sonucunda başarılı olan öğrenci adayları %50’den başlayarak tam burslu eğitim hakkı yanında Girne Amerikan Üniversitesi’nin Kıtalararası Kampüsleri İngiltere, Singapur ve ABD Kampüsleri ile Türkiye Yerleşkesinin ilk eğitim binasında öğrenim hakkı da kazanacak.
“Öğrenci Adayları GAÜ 2012 Giriş ve Burs Sınavına Yoğun İlgi Gösterdi”

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada 11 farklı Meslek Yüksek Okulu, 5 Yüksek Okul, 8 fakülte bünyesinde küresel dünyanın yükselen meslekleri Denizcilik, Havacılık, Sahne Sanatları, Türkçe Hukuk,İngilizce Hukuk, Radyo-TV Sinema, Basın-Yayın, Halkla İlişkiler, İleri Mühendislik disiplinleri ve Güzel Sanatlar ile İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, İç Mimarlık, Uluslararası İşletme, Uluslararası İlişkiler, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Okul Öncesi Öğretmenliği gibi 58 lisans akademik programda küresel yükseköğretime başlama 200’e yakın öğrencinin sınava katıldığı ifade edildi.
“Başarılı Olan Öğrenciler Ek Eğitim Ücreti Ödemeden GAÜ Yurtdışı Kampüslerinde Eğitimlerine Devam Edebilecek”

GAÜ 2012 Giriş ve Burs sınavı sonucunda başarılı olan öğrenci adayları 58 bölümden birinde öğrenim görme hakkı kazanacak. Adayların yükseköğretime ek eğitim ücreti ödemeden GAÜ’nün yurtdışı kampüsleri İngiltere, Singapur, ABD ile Türkiye yerleşkesinin ilk eğitim binasında devam edeceğinin de vurgulandığı açıklamada tüm bursların yurtdışı kampüslerinde geçerli olacağı belirtildi.

GAÜ 2012 Küresel Yükseköğretime Giriş ve Burs Sınav sonuçları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Sınav Merkezi tarafından sınav günü mesai bitimi sonrasında öğrenci adaylarına bildirilecek.