GAÜ Senatosundan İstanbul Valisi Mutlu’ya Fahri Doktora Payesi

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Senatosundan İstanbul Valisi Mutlu’ya Fahri Doktora Payesi

Girne Amerikan Üniversitesi yükseköğretim’de 27. yılını geride bıraktığı 2011-2012 akademik yılı mezunları düzenlenecek törenle diplomalarını alıyor.

“3 Kıta Tek Üniversite”uluslararasılaşma misyonu ile öğrencilerine yurtdışı kampüsleri İngiltere, Singapur ve ABD ile Türkiye yerleşkesinin ilk eğitim binasında küresel eğitim fırsatı sunan Girne Amerikan Üniversitesi’nin 27.nci yıl mezuniyet töreni 2 Haziran2012 Cumartesi günü saat 19.00’da Girne Amfitiyatro’da gerçekleşecek.
Törene Katılacak İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya Fahri Doktora Payesi Takdim Edilecek

KKTC ve Türkiye Cumhuriyeti üst düzey devlet yetkilileri ve protokolü, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yanındayurtdışı kampüsleri İngiltere, Singapur, ABD ve Türkiye yerleşkesinin ilk eğitim binasının yetkililerinin de katılacağı mezuniyet töreninebilim, sanat ve siyaset dünyasından önemli konuklar ve kanaat önderleri de katılacak.

27. Yıl Mezuniyet töreni ile ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada devlet yetkililerinin konuşmaları ile başlayacak törendeGAÜ Senatosunun almış olduğu kararla İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya İşletme Yönetimi dalında fahri doktora payesi takdim edilecek.
Tören BRT’den Canlı Yayınlanacak

68 değişik ülkeden öğrencinin yükseköğretime devam ettiği Girne Amerikan Üniversitesi’nin 2011-2012 akademik yılı mezuniyet töreninde 23 farklı ülkeden 617 mezun diplomalarını alacak. 48 lisans bölümü yanında yükseklisans ve doktora programlarından mezunların diplomalarını alacağı mezuniyet töreninde KKTC’nin ilk opera sanatçısı Vasfiye Çakırtaş GAÜ mezunları için sahne alırken mezuniyet töreni devlet televizyonu BRT’den canlı yayınlanacak ve uydu yayını ile tüm dünyaya aktarılacak.