Eskrimde Gümüş Madalya KKTC Okullar Grubunun

Eskrimde Gümüş Madalya KKTC Okullar Grubunun

Türkiye Okul Sporları Federasyonu'nun 22-24 Mayıs 2012 tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlediği Okullar Gurubu MEB Yıldızlar Eskrim Türkiye Birinciliği'nin ilk gününde yıldızlar bayan kılıç kategorisinde gümüş madalya KKTC Okullar Grubunun oldu.

Yıldızlar Bayan Kılıç kategorisinde final oynayan GAÜ Yükseköğretimöncesi Eğitim Kurumları Konsorsiyumu Okullar Grubua bağlı eğitim veren Girne Amerikan Koleji ögrencisi Eda Hasizmirli zorlu geçen müsabakaların ardından gümüş madalyanın sahibi oldu.

KKTC Eskrim Takım antrenörleri Mine Ergüz ve Ömer Aydın, başarı için ülke sporcularının çok çalıştığıunı belirterek amaçlarının önümüzdeki senelerde final oynayarak şampiyonluk kupasını ülkeye getirmek olduğunu ifade ettiler.

KKTC Okullar Gurubu Eskrim Takımı perşembe günü öğleden sonra yurda dönüyor.