GAÜ’den Online Programlara Özel 27. Yıl Bursu

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’den Online Programlara Özel 27. Yıl Bursu

Girne Amerikan Üniversitesi öğrencileri ve öğrenci adaylarına lisans ve yükseklisans eğitimlerini Kuzey Kıbrıs, İngiltere, Singapur ve ABD Kampüslerinde sürdürme fırsatı sunarken on-line bilişim/eğitim teknolojileri ile sürdürdüğü zaman ve mekandan bağımsız ABD kampüsü merkezli online yükseklisans programlarına 27. yıla özel burslar verileceğini açıkladı.
“4 Yükseklisans Programı İçin Her Öğrenciye %40 Özel Burs”

Kariyerine güç katmak isteyen bireyler için bilişim teknolojilerinin sunduğu farklı eğitim imkanlarından faydalanarak zaman ve mekandan bağımsız olarak tasarlanan on-line uzaktan eğitim yükseklisans MBA programları ile ilgili olarak GAÜ’den yapılan açıklamada on-Line eğitim için kayıtların devam ettiği belirtilirken online programların GAÜ ABD Kampüsü merkezli olacağının altı çizildi.

İşletme, Pazarlama, Bilgisayar Yazılım Mühendisliği ve Uluslararası İlişkiler yükseklisans on-line programları bölümlerine sınırlı sayıda öğrenci alınacağının da belirtildiği açıklamada tüm programların GAÜ’nün yükseköğretim’de 27. yılına girdiği döneme özel her öğrenciye yüzde 40 burs ile kayıt kabul edeceği ve eğitim dilinin İngilizce olduğu vurgulanarak detaylı bilginin www.gau.edu.tr web adresinden alınabileceğinin altı çizildi.

Kariyerine güç katmak isteyen bireyler için bilişim teknolojilerinin sunduğu farklı eğitim imkanlarından faydalanarak zaman ve mekandan bağımsız olarak tasarlanan on-line yükseklisans programları ile ilgili olarak GAÜ’den yapılan açıklamada İşletme, Pazarlama, Bilgisayar Yazılım Mühendisliği ve Uluslararası İlişkiler yükseklisans on-line 36 kredilik programların öğrenim süresinin 2 yıl olduğu belirtildi.
“KKTC Uyruklu Öğrenci Adayları Burs ve Giriş Sınavı Başvuruları Devam Ediyor”

Girne Amerikan Üniversitesi’nin KKTC uyruklu öğrenci adaylarına yükseköğretim’de 27. yılına özel burslar vereceği 2012-2013 akademik yılı burs ve giriş sınavının başvuruları devam ediyor.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te 2 Haziran 2012 Cumartesi günü saat 10.00’da düzenlenecek giriş ve burs sınavı ile öğrenci adayları %50’den başlayarak tam burslu eğitim hakkı kazanarak Girne Amerikan Üniversitesi’nin Kıtalararası Kampüsleri İngiltere, Singapur ve ABD Kampüsleri ile Türkiye Yerleşkesinin ilk eğitim binasında dönemsel öğrenim hakkı da kazanacak.

Konuyla ilgili GAÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından yapılan açıklamada KKTC uyruklu öğrencilere yönelik burs ve giriş sınavına girmek isteyen adayların kimlik kartlarının fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf, lise diploma fotokopisi ile sınava giriş kaydı için Girne Kampüs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurmaları gerektiği ifade edildi. Sınav giriş ücreti 20 TL olarak açıklanırken sınav başvurularının 1 Mayıs 2012 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edeceğinin altı çizildi.

Burs ve giriş sınavı ile ilgili detaylı bilginin GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile www.gau.edu.tr web adresi veya kayıt@gau.edu.tr e-posta adresi ile 650 20 00 - 1179-1205-1185 no’lu telefon numaralarından alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada öğrenci adaylarının sınav kayıt formuna üniversite web adresi üzerinden ulaşabileceği ayrıca ülke genelindeki tüm liselere sınav kaydı için başvurabileceği de vurgulandı.