“Modern Birey Bilgi Toplumu Ve Küresel Bilgiye Yön Vermeli”

Haberler

GAÜ'DEN

“Modern Birey Bilgi Toplumu Ve Küresel Bilgiye Yön Vermeli”

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) tarafından 2011-2012 akademik yılında yürütülen uluslararası sertifika programlarında başarılı olan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Specturm Hall’de düzenlenen tören GAÜSEM Başkanı Dr. Hüda Hüdaverdi ve Turizm ve Konaklama Bölüm Başkanı Nafiya Güden’in açılış konuşmaları ile başlayan sertifika töreninde 250 kursiyere sertifikaları verildi.
“Amatör Denizcilik, Dil Eğitimleri, Politika ve Özel Eğitim Programlarına Yoğun İlgi Var”

2011-2012 akademik yılında girişimcilik, amatör denizcilik, başlangıç düzey Türkçe, başlangıç düzey İngilizce, orta düzey İngilizce, başlangıç düzey İspanyolca, Photoshop, Politika ve Özel Eğitim konulu sertifika eğitimleri sonunda başarılı olan 250 katılımcıya sertifikalarının veridlği törende bir konuşma yapan GAÜSEM Başkanı Dr. Hüda Hüdaverdi, sertifika programlarının amacının alanında uzman bireylerin toplumsal gelişime bilgi ve deneyimleri ile destek olmaları olduğunu belirtti.
“Bilgi Toplumunda Modern Birey Küresel Bilgiye Yön Vermeli”

GAÜSEM bünyesinde gerek bireysel gerekse kurumsal düzeyde uygulanabilen 150’den fazla eğitim programının yer aldığını da ifade eden Dr. Hüdaverdi, kişisel gelişim programları, mesleki eğitimler, dil eğitimleri, denizcilik, havacılık programları, dans kursları ve bilişim programları ile GAÜSEM’in geniş bir eğitim yelpazesi sunduğunun altını çizerek küresel rekabet ile profesyonel iş ve kariyerde modern bireyin bilgi toplumu içerisinde GAÜSEM eğitim programlarının küresel bilgiye yön veren bireylere dönüşmesine katkı sağladığını vurguladı.

9 eğitim programında 250’ye yakın kursiyerin sertifikalarını almsı ile sona eren törende ayırca GAÜSEM eğitim programları ile ilgilşi detaylı bilgiye www.gausem.org web adresinden ulaşılabileceği de belirtildi.