GAÜ Kral Ve Kraliçesini Seçti

GAÜ Kral Ve Kraliçesini Seçti

One Life One Love One World ve çevre teması ile düzenlenen GAÜ Bahar şenlikleri kapsamında gerçekleşen GAÜ Güzellik yarışmasında müthiş final geceye damgasını vururken her yıl geleneksel olarak düzenlenen yarışmada Sena Aygen kraliçe seçilirken Mehmet Adın 2012’nin kralı oldu. ,

GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal’ın eşi ressam Sevim Erdal, GAÜ Dans Akademisi öğretim görevlilerinden Galip Emre, ünlü modacı Abdullah Öztoprak, . sarkıcı Nil Anka, manken Cansu Taşkın, Almahara Club direktörü Cahit Yetkili, Maistrı Turizm direktörü Tolga Civelek, Çetinkaya Plaza direktörü Müyesser Avcı, Oza Kahveleri direktörü Akan Oza, Hairdress direktörü Hüseyin Polat, Ceyhan Hasan, 2011 yılı kraliçesi Natalia Lameka ve 2011 yılı kralı Hazem Maatug’tan oluşan seçkin jürinin karar vermekte zorlandığı H&V ajans katkılarıyla gerçekleşen yarışmada bayanlarda ilk üçe Sena Aygen, Shlilan Zandova ve Victoria Buchel girerken erkelerde ilk üç dereceye Mehmet Adın, Agozie Valentine Ogwo ve Baha Alkhatib girdi.

GAÜ Sahne Sanatları fakültesi dans akademisi gruplarının dans performansları ve şarkıcı Nil Anka’nın şarkıları ile renk kattığı gecede GAÜ 2012 Kraliçesi Sena Aygen’e ödülünü GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner verirken 2012 Kral’I Mehmet Adın’a birincilik tacını GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal’ın eşi ressam Sevim Erdal giydirdi.

GAÜ öğrencilerinin kendi aralarında yaptığı seçim ile Buket Sağlam ile Arda Eycan muhteşem gecede dostluk ödülünün sahibi oldular