“Hepimiz Sevimiz”

“Hepimiz Sevimiz”

GAÜ SEVİM PİRE İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

Girne Amerikan Üniversitesi Başkanlık Ofisi ve Rektörlüğü tarafından lenfoma kanseriyle mücadele eden Sevim Pire’nin tedavisi için yardım kampanyası başlatıldı.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada 22 yaşında lenfoma kanseriyle mücadele eden Sevim Pire'nin ilik nakli için gerekli100.000 euro'luk tedavisine destek amaçlı Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs bünyesinde başlatılan yardım kampanyasına katkı koymak isteyenlerin Dekanlıklar ve sekreterliklere başvurabileceği belirtildi.

7-11 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleşlecek GAÜ 2012 Bahar Şenlikleri kapsamında da etkinliklere katılmak üzere kampüsü ziyaret edeceklerin de kampanyaya destek olması için çeşitli etkinliklerin düzenleneceğininde ifade edildiği açıklamada duyarlı ve sosyal sorumluluk sahibi birey ve sivil toplum örgütlerine de Sevim Pire için ülke genelinde düzenlenen yardım kampanyalarına destek olma çağrısı yapıldı.