2012 Bahar Şenliklerinde GAÜ’ye Ünlü Yağacak

Haberler

GAÜ'DEN

2012 Bahar Şenliklerinde GAÜ’ye Ünlü Yağacak

ŞENLİKLERİN İKİNCİ GÜNÜ RESMİ TÖRENLE GAÜ KARPAZ YAŞAM KAMPÜS’NÜN TEMELİ ATILACAK

HALKA AÇIK OLARAK DÜZENLENECEK ETKİNLİKLERDE UĞUR DÜNDAR, TARKAN BULUT, SELÇUK ERDEM VE ÖZLEM TEKİN SÖYLEŞİLERE KONUŞMACI OLARAK KATILIRKEN BAHAR ŞENLİKLERİ KAPSAMINDA MURAT DALKILIÇ, KOLPA VE ÖZLEM TEKİN GAÜ2DE SAHNE ALACAK.

One Life One Love One World slogani ve çevre temasi ile Girne Amerikan Üniversitesi Bahar Şenlikleri bu yilda ülke gündeminin gri havasini bahara taşiyacak etkinlikler, söyleşiler, konserler, tiyatro oyunlari, film gösterimleri, dans gösterileri, kampüs partilerde dj performanslari, üniversite gruplarinin konserleri, geleneksel GAÜ Star ses ve güzellik yarişmasi, stand-up’lar, atölye çalişmalari, seminerler, yarişmalar ve oyunlarla karnaval havasinda başliyor.

GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner, Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Olgun Çicek, Halkla İlişkiler ve Etkinlik Sorumlusu Meral Başer ile Uluslararası Öğrenciler Sorumlusu Celal Sakka konuşmacı olarak katıldığı Millenium Kompleks RedRoom’da düzenlenen basın toplantısında 2012 Bahar Şenlikleri program açıklanırken geleneksel olarak her yıl düzenlenen GAÜ Güzellik Yarışmasına katılan adaylar basına tanıtıldı.
Prof. Dr. Yıldırım ÖNER: “Karpaz Yaşam Kampüs’nün Temelini Başbakan İrsen Küçük Atacak”

Girne Amerikan Üniversitesi tarafından bu yıl One Life One Love One World slogani ve çevre temasi ile düzenlenecek Bahar Şenlikleri program ile ilgili bilgi veren Rektör Prof. Dr. Öner, bahar şenliklerinin ikinci gününde Kuzey Kıbrıs’ın tarihi bir olaya tanıklık edeceğinin ifade ederek GAÜ Karpaz Yaşam Kampüsü’nün temelinin 8 Mayıs 2012 Salı günü saat 11.00’de Başbakan İrsen Küçük tarafından atılacağını belirtti. Uzun yıllardır tek bir yatırımın yapılmadığı Karpaz bölgesine Yaşam Kampüsü ile hayat verecek olan GAÜ’nün bölgenin kaderini değiştirecek yatırımı ile Karpaz’ın bilimsel bir araştırma üssüne kavuşacağına işaret ederek temel atma töreniyle GAÜ ailesinin Türkiye Kampüsü İstanbul yerleşkesinin ilk eğitim binasının eğitime başlamasının gururu ve 27 yıllık bilimsel bilgi birikimini Karpaz’a taşıyacağını vurguladı.
“Geleneksel Kortej ile GAÜ Bahar Şenlikleri Önemli Konukları Ağırlayacak”

Geleneksel Girne şehir korteji ile başlayacak 2012 Bahar Şenlikleri önemli konukları ağırlayacak. Türk basinin duayeni usta gazeteci Uğur Dündar, açiliş konserinde Türk popunun yeni starı Murat Dalkılıç, stand up dünyasinin yıldızı Tarkan Bulut, GAÜ Star ses yarişmasi, rock müziğinin yükselen grubu Kolpa, Türk mizah ve karikatür dünyasinin usta kalemi Penguen dergisi çizeri Selçuk Erdem, kapanış konseri öncesinde Özlem Tekin söyleşisi ve konseri ile Telsim sponsorluğunda eğlenceli oyunlar, üniversite gruplarinin tiyatro gösterileri ve konserleri ile dj performanslar ve standlar ile GAÜ 2012 Bahar Şenlikleri 7-11 Mayis 2012 tarihleri arasinda Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te gerçekleşecek.

Girne Amerikan Üniversitesi Karpaz Yaşam Kampüsü’nün temelinin de atılacağı One Life One Love One World sloganı ve çevre teması ile düzenlenen bahar şenlikleri kapsamında ayrıca Karpaz Yaşam Kampüsü alanına Dipkarpaz’a badem, ceviz, dut ve nar ormanları kazandiracak ve yüzlerce fidanın ekileceği çevre etkinlikleri de düzenlenecek.

Halka açık olarak düzenlenecek GAÜ 2012 Bahar Şenlikleri programi için detayli bilgiye www.gau.edu.tr web adresi üzerinden de ulaşilabilecek.