The Future American Elementary School’dan Muhteşem 23 Nisan Kutlamasi

The Future American Elementary School’dan Muhteşem 23 Nisan Kutlamasi

Girne Amerikan Üniversitesi Yükseköğretim Öncesi Eğitim Kurumları Konsorsiyumu Okullar Grubu bünyesinde GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs dışında eğitim veren The Future American Elementary School Lefkoşa Alayköy kampüsünde düzenlenen törenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı birbirinden renkli danslar ve gösteriler ile kutlandı..

GAU Sağlık Spor ve Kültür Daire Başkanı Türkay Akpınar’ın da katıldığı tören Saygı duruşu ve İstiklala Marının okunması ile başladı. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği tören ve kutlamada minik öğrencilerin sergilediği danslar ve gösteriler büyük beğeni topladı.

Okulöncesi bölümü ‘’Chipmunks ve Frogs’’sınıflarının sergilediği jimnastik gösterileri yanında ilkokul öğrencilerinin dans ve folklor gösterileri ile renk kattığı 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde öğrenciler performansları ve coşkularından dolayı veliler ve izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.