GAÜ Sahnesinde Yaşama Yaşam Kattılar

GAÜ Sahnesinde Yaşama Yaşam Kattılar

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall sahnesinde düzenlenen yardım konserinde sahne alan ülkemizin sanatçı ve grupları yaşama yaşma kattılar.

Lefkoşa Folklor Derneği gençlerinin oluşturduğu Genç Folk-Der ve Girne Amerikan Üniversitesi ile diğer sponsorların işbirliğinde düzenlenen “Müzik İle Bir Nefes Gecesi”nde toplanan gelir ilik nakli bekleyen 7 aylık bebeğin tedavi masrafları için kullanılacak.

“Müzik İle Bir Nefes Gecesi”nde Grup Frekans, Grup Rast, Arda Gündüz, Emre Pehlivan “Amplified”, Grup MAT ve Nafiz Dölek sahne alırken organizasyon komitesi tarafından başta Girne Amerikan Üniversitesi olmak üzere geceye katkı koyan kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi verildi.

Girne Amerikan Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar’ın GAÜ adına teşekkür plaketini aldığı yardım gecesine Girne halkı yoğun ilgi göstererek minik bebeğin tedavisine önemli katkı yaptılar.