Badminton Takımı Şampiyon

Haberler

GAÜ'DEN

Badminton Takımı Şampiyon

AKPINAR: “Hedefimiz Türkiye Üniversiteleri Arasında da En İyi Olmak”

KKTC Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından düzenlenen üniversiteler arası badminton müsabakalarında Girne Amerikan Üniversitesi Badminton takımı namağlup olarak şampiyon oldu.

GAÜ Badminton takımı Yakındoğu Üniversitesini 4-1, Uluslararası kıbrıs Üniversitesini ise 5-0’lık net bir skor ile mağlup ederek Üniversiteler arası Badminton şampiyonu olarak KKTC’yi Türkiye Üniversitelerarası 2 lig badminton şampiyonasında temsil edecek.

“Şampiyon Ülkemizi Türkiye Badminton Liginde Temsil Edecek”

Üniversteler arası Badminton müsabakalarında şampiyon olan Girne Amerikan Üniversitesi 16-21 Mart 2012 tarihleri arasında Antalaya’da düzenlenecek Türkiye Üniversitelerarası 2 lig Badminton Şampiyonasında KKTC’yi temsil edecek. GAÜ Spor Koordinatörü Muzaffer Doğgün’ün başkanlığında şampiyonaya katılacak GAÜ takımı antrenör Rukiye Kilili ile sporcular Savaş Dursun, Yiğit Değerli, Serdar Sert, Nesil Yusufoğlu, Gülden Yandık ve Esra Kaya’dan oluşuyor.

“Hedefimiz Türk Üniversiteleri Arasında da En İyi Olmak”

Konuyla ilgili GAÜ TV’ye açıklama yapan GAÜ Sağlık Spor ve Kültür Daire Başkanı Türkay Akpınar, Girne Amerikan Üniversitesi spor kulüplerinin her branşta önemli başarılara imza attığını ifade etti. Ulusal ve uluslararası turnuvalarda KKTC’yi temsil etmekten dolayı Girne Amerikan Üniversitesi’nin gurur duyduğunu da belirten Akpınar, Türkiye’deki müsabakalardan da şampiyon olarak dönmek istediklerinin altını çizerek GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs spor kompleksi ve tesislerinde çalışmalarını sürdüren şampiyon takımın hedefinin Türkitye üniversiteleri arasında da en iyi olmak olduğunu vurguladı.