“Memleket Meselesi” GAÜ’de Halkla Buluşuyor

“Memleket Meselesi” GAÜ’de Halkla Buluşuyor

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ve Film Yapımcıları Meslek Birliği’nin (FİYAB) organizasyonunda, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliğinin desteği ve Lefkoşa Türk Belediyesi ve Girne Amerikan Üniversitesi işbirliği ile KKTC’de bu yıl ikincisi düzenlenen “Türk Filmleri Günleri” devam ediyor.
Ünlü Oyuncular Halka Açık Söyleşilerle GAÜ’de

KKTC’de bu yıl ikincisi düzenlenen “Türk Filmleri Günleri” kapsamında Memleket Meselesi filmi Lefkoşa Muhtar Yusuf Galeria ve Girne Amerikan Üniversitesi Galeria Sinema salonunda ücretsiz ve halka açık olarak sinema severler ile buluşuyor. Film Gösteriminin ardından “Memleket Meselesi” filminin yönetmeni İsa Yıldız ve oyuncularından Tuna Orhan ve Bora Akkas ie GAÜ Senato Konferans salonunda halka açık söyleşi gerçekleştirilecek.
Tuna Orhan GAÜ’de Sizlerle

Geçtiğimiz dönemlerde yayınlanan “Elveda Rumeli” adlı dizide canlandırdığı “Terzi Hasan” ve “Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı yönetmen rolü ile büyük beğeni toplayan usta oyuncu Tuna Orhan, 28 Şubat Salı günü saat 12:00’da Girne Amerikan Üniversitesi Millenium binası Seneto konferans Salonunda sevenleri ile buluşuyor.
Diğer söyleşi ve film gösterimlerinin programları şöyle:

28 Şubat 2012 – Salı
10:00 – Memleket Meselesi – Gaü Galeria
14:00 – 72. Koğuş – Gaü Galeria
16:00 – Aşk Tesadüfleri Sever – Lefkoşa Muhtar Yusuf Galeria
18:00 – Eylül – Lefkoşa Muhtar Yusuf Galeria
20:00 – Zefir – Lefkoşa Muhtar Yusuf Galeria

12:00-13:00 Söyleşi - Memleket Meselesi Filmi Sanatçıları Yönetmen İsa Yıldız ile oyuncular Tuna Orhan ve Bora Akkas

29 Şubat 2012 – Çarşamba
10:00 – Eylül – Gaü Galeria