Türk Sinemasının Ünlü Yönetmen ve Oyuncuları GAÜ’de

Türk Sinemasının Ünlü Yönetmen ve Oyuncuları GAÜ’de

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ve Film Yapımcıları Meslek Birliği’nin (FİYAB) organizasyonunda Lefkoşa Türk Belediyesi ve Girne Amerikan Üniversitesi işbirliği ile KKTC’de bu yıl ikincisi düzenlenecek “Türk Filmleri Günleri” 27-29 Şubat 2012 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Türk Filmleri Günleri kapsamında film gösterimleri sonrasında Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Millenium Kompleks Senato Kongre Salonunda düzenlenecek söyleşi ve atölye çalışmalar ile sinemaseverler ünlü yönetmen, oyuncu ve sanatçılar bir araya gelme şansını yakalayacak.

KKTC’de bu yıl ikincisi düzenlenecek “Türk Filmleri Günleri” kapsamında Memleket Meselesi, Eylül, Aşk Tesadüfleri Sever, 72. Koğuş ve Zefir filmleri Lefkoşa Galeria ve Girne Amerikan Üniversitesi Galeria Sinema salonunda ücretsiz ve halka açık olarak sinemaseverler ile buluşacak.