“Pileysiteyşın 3” GAÜ Sahnesinde Seyirciyle Buluşuyor

“Pileysiteyşın 3” GAÜ Sahnesinde Seyirciyle Buluşuyor

Girne Amerikan Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından sergilenen “PİLEYSİTEYŞIN 3” isimli skeç gösterisi 23 Şubat 2012 Perşembe saat 16:00’da GAÜ Spectrum Hall’da herkezi ağırlamaya hazırlanıyor.

Girne Amerikan Üniversitesi Tiyatro kulübünün birbirinden eğlenceli gösterilerinden birisi olan “PİLEYSİTEYŞIN 3” her yıl olduğu gibi bu yıl da izleyenleri doyasıya eğlendirmek için iddalı. Her serisinde izleyenleri doyasıya eğlendiren ve yoğun ilgi gören skeç gösterisi, bu yılda birbirinden eğlenceli 6 skeç ile sizlerle birlikte.

GAÜ tiyatro kulübü başkanı Gökan Güneyli yaptığı açıklamada, “GAÜ Tiyatro kulübü olarak 3 yıldır seri olarak oynadığımız “PİLEYSİTEYŞIN” serisine “PİLEYSİTEYŞIN 3” ile son veriyoruz. 3 yıldır yoğun ilgi gören gösterimize tüm halkı ve öğrencileri davet ediyoruz ve herkezi Perşembe günü saat 16:00’da GAÜ Spectrum Hall’a bekliyoruz” dedi.