Hayallerindeki Dünyaya Atacağın Uluslararası Adım

Haberler

GAÜ'DEN

Hayallerindeki Dünyaya Atacağın Uluslararası Adım

Girne Amerikan Üniversitesi Uluslararası Kampüsleri Girne, İngiltere, Singapur ve ABD Yerleşkelerinde 2011-2012 Akademik Yılı bahar dönemi kayıtları devam ediyor.

Yükseköğretim’de 27. akademik yılına başlayan Girne Amerikan Üniversitesinden konuyla ilgili yapılana açıklamada KKTC uyruklu öğrenciler için kayıtların başladığı belirtildi.

Yeni akademik yılda 11 farklı Meslek Yüksek Okulu, 7 Yüksek Okul ve 7 fakülte bünyesinde 11 önlisans ve 40 lisans programı yanında 30 örgün 4 tane de online yükseklisans ve 9 doktora programının öğrencibaşvurularının alınmaya başlandığı açıklandı. Tüm akademik programlar ve kayıt şartları ile ilgili öğrenci adaylarının detaylı bilgiye www.gau.edu.tr web adresinden veya gau@gau.edu.tr elektronik posta adresi ile 6502000/ 1205-1179 no’lu telefonlardan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından alabilecekleri belirtildi.
“İngiltere Canterbury Kampüsü 11 Bölüme Öğrenci Kabul Edecek”

Ayrıca yeni akademik yıl ve kayıt dönemi ilei lgili GAÜ’den yapılana açıklamada YÖK ve YÖDAK yanında İngiltere yükseköğretimim denetleme resmi kurumları BAC ve UK NARIC onaylı GAÜ İngiltere Yerleşkesi Canterbury Kampüs bünyesinde eğitimlere devam eden 3 fakülte toplam 10 bölüme öğrenci kabul edeceği de vurgulandı.

İngiltere’nin önde gelen üniversitelerinden Kent, Bexley, Bromley, West Kent, Orpington, North West Kent, Mid Kent, Instute of Financial Services, Hilderstone, Hadlow üniversitelerin yer aldığı Kent şehrinde eğitime devam eden Canterbury Kampus akademik programlarının YÖK, YÖDAK ve İngiltere Ulusal Akreditasyon ve Yükseköğretimi Denetleme Kurulları BAC ile UK NARIC tarafından resmen tanındığı ifade edilerek Muhasebe, Bankacılık ve Finans, Ekonomi, Uluslararası İşletme, İşletme Yönetimi, Pazarlama, Yönetim Bilişim Sistemleri, Turizm Otelcilik ve Konaklama İşletmeciliği, Mimarlık-Tasarım ve Güzel Sanatlar ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 4 yıllık üniversite lisans programlarına sınırlı sayıda öğrenci kabul edileceği ve öğrenci kayıtlarının başladığı belirtilirek öğrenci adaylarının detaylı bilgi için www.gauc.org.uk web adresine veya 650 2000 no’lu telefon üzerinden (dahili 1347) Uluslararası Kampüsler Ofisinden ulaşabileceklerinin altı çizildi.
“4 Yükseklisans Programı İçin Her Öğrenciye %40 Özel Burs”

Kariyerine güç katmak isteyen bireyler için bilişim teknolojilerinin sunduğu farklı eğitim imkanlarından faydalanarak zaman ve mekandan bağımsız olarak tasarlanan on-line uzaktan eğitim yükseklisans MBA programları ile ilgili olarak GAÜ’den yapılan açıklamada on-Line eğitim için kayıtların devam ettiği belirtilirken online programların GAÜ ABD Kampüsü merkezli olacağının altı çizildi.

İşletme, Pazarlama, Bilgisayar Yazılım Mühendisliği ve Uluslararası İlişkiler yükseklisans on-line programları bölümlerine sınırlı sayıda öğrenci alınacağının da belirtildiği açıklamada on-line programların her öğrenciye yüzde 40 burs ile kayıt kabul edeceği ve eğitim dilinin İngilizce olduğu vurgulanarak yükseklisans, on-line yükseklisans ve doktora programları ile ilgili detaylı bilginin www.gau.edu.tr web adresinden alınabileceğinin altı çizildi.