İngiltere Kampüsü 10 Bölüme Öğrenci Alacak

Haberler

GAÜ'DEN

İngiltere Kampüsü 10 Bölüme Öğrenci Alacak

Girne Amerikan Üniversitesi yükseköğretimde 25. yılını kutladığı 2009-2010 akademik yılı içerisinde eğitime başlayan İngiltere Kampüsü Canterbury lisans akademik programlarının Bahar 2012 dönemi kayıtlarının kontenjanlar çerçevesinde başladığını açıkladı.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs akademik programlarına kayıtlı öğrencilerin İngilizce Hazırlık Okulu ve İngilizce dil kursları yanında dönemsel olarak ek eğitim ücreti ödemeden eğitimlerine İngiltere Kampüsü Canterbury’de devam edebileceklerinin de hatırlatıldığı açıklamada programların KKTC Lise mezunları ile tüm adaylara açık olduğu ifade edildi.

GAÜ İngiltere Kampüsünde eğitime başlayacak öğrenci adaylarının GAÜ Kuzey Kıbrıs, Singapur ve ABD kampüslerinde de dönemsel olarak eğitimlerine devam edebilecekleri vurgulandı.
“10 lisans Programına Kayıtlar Sürüyor”

GAÜ’den yapılan açıklamada , Muhasebe, Bankacılık ve Finans, Ekonomi, Uluslararası İşletme, İşletme Yönetimi, Pazarlama, Yönetim Bilişim Sistemleri, Turizm Otelcilik ve Konaklama İşletmeciliği, Mimarlık-Tasarım ve Güzel Sanatlar ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans programlarına bahar dönemi için öğrenci kabul edileceği belirtildi.
“GAÜ Kıbrıslı ve Türkiyeli Öğrenci Adaylar İçin İngiltere’de Eğitimin Kapılarını Açıyor”

Teorik ve pratik eğitimlerin İngiliz akademisyenler tarafından verileceği dil kursları İngilizceyi anayurdunda öğrenme ve geliştirme fırsatı yanında GAÜ’nün İngiltere’de üniversite eğitiminin kapılarını KKTC’li ve Türkiyeli adaylar için açtığının belirtildiği açıklamada İngiltere Yükseköğretim Akreditasyon Konseyi BAC ,YÖK ve YÖDAK onaylı İngiltere Canterbury Kampüsünün üniversite eğitimi ve bireysel gelişim için önemli fırsatlar sunduğu vurgulandı.

Ayrıca yapılan açıklamada öğrenci adaylarının GAÜ İngiltere Kampüsü programları ve Bahar 2012 dönemi öğrenci kayıt kabul şartları ile ilgili detaylı bilgiyi www.gau.edu.tr ve www.gauc.org.uk web adreslerinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden (dahili 1249-1250) GAÜ Uluslararası Ofis’e ulaşarak alabileceklerinin altı çizildi.