Dans Akademisi Öğrencileri Yetenek Sizsiniz’e Damga Vurdu

Haberler

GAÜ'DEN

Dans Akademisi Öğrencileri Yetenek Sizsiniz’e Damga Vurdu

ACUN ILICALI:“SIRADIŞI 10 NUMARA KAREOGRAFİ EZBER BOZDU”
GAÜ DANS AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ YETENEK SİZSİNİZ’E DAMGA VURDU
GAÜ DANS AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN OLUŞAN DELIVERY DOGS MÜHTEŞEM PERFORMANSI İLE YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE’DE
GECENİN BİRİNCİSİ OLARAK ADINI YARI FİNALE YAZDIRDI.

Girne Amerikan Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Dans Akademisi öğrencileri Batu Konnolu, Erdem Birkan, Halil Kaan Taşdemir ve Uygar Yıldırım’dan oluşan Delivery Dogs dans grubu müthiş performansları ile Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisi ve izleyicilerden tam not alarak gecenin birinicisi olarak adını yarı finale yazdırdı.

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’dan tam not ve izleyicilerden en yüksek puanı alarak yarı finale kalan Delivery Dogs, O Ses Türkiye yarışmasında müthiş performansı ile yoluna devam eden ülkemiz sanatçılarından İbrahim Şevki ile birlikte gururumuz oldu.
Acun Ilıcalı : “Sıradışı 10 Numara Kareografi Ezber Bozdu”

Türk televizyonlarının reyting rekortmeni program Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin 2. yarı final elemelerine performansları ile damga vuran GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi Dans Akademisi öğrencileri Batu Konnolu, Erdem Birkan, Halil Kaan Taşdemir ve Uygar Yıldırım’dan oluşan Delivery Dogs’tan Acun Ilıcalı başta olamk üzere Hülya Avşar ve Sergen Yalçın övgüyle sözederken Acun Ilıcalı geçtiğimiz akşam Show TV’de yayınlanan programda GAÜ Dans Akademisi öğrencilerinin performansları ile ilgili yaptığı “ezberi bozdunuz. Sıradışı kareografi 10 numara” yorumu geceye damga vurdu.
İbrahim Şevki’ye Başarılar Diliyoruz

Yarı finalde de başarılı olarak yoluna devam etmek isteyen Delivery Dogs, çalışmalarını Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Sahne Sanatları Fakültesi dans stüdyolarında profosyonel eğitmenler ve sanatçılar ile sürdürürken grup üyeleri, O Ses Türkiye yarışmasında müthiş performansı ile yoluna devam eden ülkemiz sanatçılarından İbrahim Şevki’yi de yakından takip ettiklerini belirterek başarılar diledi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin finaline doğru heyecan tırmanırken müthiş performansları ile yarı final öncesine gecenin birincisi olarak damga vuran ve jüriden büyük beğeni toplayan Delivery Dogs, yarı finalde Ecem Çalhan, Ramazan Açıkbaş ve Rap in the Katliam ile birlikte final vizesi arayacak.